Ledig stilling på Angstklinikken

Angstklinikken søker en dyktig psykolog/psykologspesialist med solid kompetanse på eksponeringsterapi og responsprevensjon (ERP) for behandling av de vanligste angstlidelsene. Erfaring fra B4DT er særlig ønsket.

Vi tilbyr en 100 % stilling med oppstart så snart som mulig.

Søknadsfrist søndag 3. november 2025

Hva vi ser etter

Vi ser etter en psykolog som primært jobber med ERP eller MCT, og som er sosial, utadvendt og ønsker å bidra i det sosiale miljøet på klinikken. Du bør være selvstendig, lærevillig og engasjert i faglig utvikling.

Vi ser etter en selvstendig, samarbeidsvillig og dyktig psykolog/-spesialist som har kompetanse innen evidensbasert behandling for angstlidelser. Vi har en kognitiv og metakognitiv tilnærming i våre behandlingstilbud. Vi ønsker en som kan fungere i et læringsmiljø hvor det er viktig å oppmuntre, støtte og utfordre hverandre.

Arbeidshverdagen består av å tilby individualterapi, men det er også mulig å holde kurs innen prestasjonsangst, bekymringer, søvnvansker eller stress. Det er viktig at du holder deg faglig oppdatert, bidrar i det sosiale miljøet og viser engasjement for å gi pasientene god behandling.

Vi tilbyr stilling i et ledende fagmiljø, med veiledning fra psykologspesialist, tilgang til VR-teknologi i behandling, jevnlige fagmøter, fleksible arbeidstider og konkurransedyktig lønn.

Vi tilbyr:

  • et engasjert og kompetent fagmiljø

  • et imøtekommende og inkluderende sosialt fellesskap

  • en profesjonell og forutsigbar administrasjon av pasientavtaler og økonomi

  • Beliggenhet på Bogstadveien, Majorstua

  • Mulighet for hjemmekontor

  • Bli en del av et utadvendt miljø

  • få fast kontor, journal og administrative tjenester

  • bli profilert på nettsidene våre

  • kunne få utvikle dine terapeutiske ferdigheter i felleskap med andre

Angstklinikken er Norges største privatklinikk for angstlidelser. Vi holder sentralt til på Majorstuen. Vi har siden oppstart jobbet målrettet for å bli førstevalget for angstbehandling, med et sterkt fagmiljø bestående av 15 psykologer og psykologspesialister der alle har ekspertise på angstbehandling.

Vi skal være førstevalget for pasienter/klienter som ønsker evidensbasert behandling for blant annet OCD, sosial angst, GAD, prestasjonsangst og så videre. Vi er også Norges største privatklinikk på VR-behandling.

Klinikken er et kompetansesenter innen ERP. Utover det har vi terapeuter som også har videreutdanning i metakognitiv terapi (MCT), aksept og forpliktelsesterapi (ACT). Hos oss får du muligheten til å jobbe i et hyggelig og støttende miljø med fokus på trivsel, faglig utvikling og samarbeid.